Viksängs Fritidsklubb

Välkomna till Viksängsklubben! Hos oss finns det många aktiviteter att välja på. Det går också bra att att ta det lugnt och varva ner efter skolan. Du kan också få läxhjälp hos oss. Vi är också nyfiken på vad du vill göra och tar emot alla förslag. Som förälder är du alltid välkommen till oss på klubben.

Viksängs Fritidsklubb
Vi är en klubb som älskar när saker händer. Tillsammans skapar vi aktiviteter utefter barnens önskemål. Här erbjuds alla våra besökare ett brett utbud av aktiviteter . Håll koll på vår veckokalender för att få veta vad som händer just denna vecka.

Lösningsfokuserat arbetssätt
På Viksängs Fritidsklubb arbetar vi efter ett lösningsfokuserat arbetssätt. Det innebär att vi utgår från individens egna styrkor och förmågor. Tillsammans arbetar vi för att stärka och lyfta fram det positiva. Alla ledare är utbildade inom lösningsfokus och tillämpar det i vardagssituationer i form av samtal, strategier, metoder och inom den egna arbetsgruppen.

Vår profil
I vårt dagliga arbete jobbar vi för att alla ska känna sig välkomna och trygga i en rolig och jämställd miljö. Vi är breda i vårt utbud och erbjuder bl a skapande verksamhet, idrottsaktiviteter och läxhjälp under pedagogiskt ledarskap. På klubben får alla möjligheten att påverka och vara delaktiga i planering av aktiviteter.

Varmt välkomna till oss!

Kontaktuppgifter:
021-39 08 34

 

Vi som arbetar här:

Alexander Markianos, Avdelningschef
tel: 021-391976
alexander.markianos@vasteras.se

Helgurd Hajo
helgurd.hajo@vasteras.se

Tina Runesson, folkhälsovetare
tina.runesson@vasteras.se

Joakim Diffang, fritidsledare
joakim.diffang@vasteras.se