Pettersbergs Fritidsklubb

På Pettersbergs fritidsklubb kan du sysselsätta dig med en massa saker men vår huvudinriktning är hälsa, idrott, skapande, musik och film.

Välkommen in!
På Pettersbergs fritidsklubb är du som är 10-12 år välkommen (årskurs4-6) här kan du sysselsätta dig med en massa saker men vår huvudinriktning är hälsa, idrott, pyssel och skapande i form av musik och film. Våra öppettider under skolterminen är mån - fre kl 13.00-17.00 och under sammanhängande lov mån - fre kl 10.00-17.00. Vi har stängt allmänna helgdagar.

Hälsa: Vi serverar barnen nyttigt mellanmål varje dag (som barnen själva är med och förbereder) och näringsrik lunch på loven. Vidare är barnen ute stund varje dag efter lunch och mellanmål.

Idrott: Vi har tillgång till Pettersbergskolans gymnastiksal ett par gånger i veckan samt konstgräsplan vid väderlek. Där vi då kan bedriva bollspel i olika former, lekar mm

Musik: Barnen får regelbundet erbjudande om att få nyttja vår digitala inspelningsstudio under överseende av vår personal.

Skapande: Vi erbjuder barnen skapande i olika former såsom; stöpa ljus, tillverka arm/halsband, pärlplattor, rita mm

Övrigt: Vi har ett brett utbud av öppen verksamhet som barnen tar del av varje dag såsom; pingis, biljard, allehanda sällskapsspel, datorer, tv-spel, mysrum, bakning mm

pb-klubb-omslag-2018
Kontaktuppgifter:
021-39 08 24

Avdelningschef
Karin (Kajsa) Andersson, 021- 39 30 37
karin2.andersson@vasteras.se

Vi som arbetar här:

Bedros, Kent, Susanne, Sascha, Vercin & Kajsa

Du hittar även våran verksamhet på Facebook, Instagram, Google+ och Youtube.