Bjurhovda Fritidsklubb

Välkomna till Bjurhovdaklubben!

Hos oss kan du delta i planerade aktiviter eller  umgås med kompisar efter skolan. Vi har en idrotthall där vi spelar fotboll, pingis, basket och leker alla möjliga lekar. Tv-spel, pyssel, spela spel, läsa är andra saker du kan göra varje dag. Varje dag har vi en planerad aktivitet som du kan delta i.

Idélapp
Har du förlag på vad vi ska göra på klubben eller vill hålla i en aktivitet? Fyll i en idélapp som finns att hämta på klubben.

Måndagsutmaningen

Varje måndag kan du delta i måndagsutmaningen och samla poäng. De 7 barn med flest poäng i slutet av terminen får åka på en rolig utflykt.

Mellanmål

Mellanmål och lunch på loven kostar 150 kr i månaden. Blankett för att anmäla mellanmål finns att hämta på fritidsklubben.

Barnens kontaktuppgifter

För att kunna bedriva en trygg verksamhet är det viktigt för oss att alla barn som går på fritidsklubben lämnar in sina kontaktuppgifter. Lappen fylls i här tillsamans med vårdnadshavare eller så skickar vi med den hem för ifyllnad.

Trygghet 

För oss är barnens trygghet det viktigaste på klubben. Vi tillämpar en metod som vi kallar 1-2-3. Barnen får varningar om de svär, gör något oschysst mot någon kompis eller inte lyssnar på ledarna. Vid andra varningen går ledare och barn undan för att tillsammans komma fram till lösningar för hur barnet ska klara av resten av dagen på ett bra sätt. Om barnet får tre varningar kontaktas vårdnadshavare och barnet får gå hem. Varje dag börjar med 0 varningar.

Personalen har ansvar för olika rum under dagen så att en vuxen alltid ska finnas nära till hands.

För oss är en god föräldrakontakt mycket viktigt. Vi uppskattar alla besök, telefonsamtal, mail för att vi tillsammans ska kunna göra det bästa för barnen.

 

Kontaktuppgifter:
Telefon: 021-39 88 44

Vi som arbetar här:

Madeleine Zethraeus, Avdelningschef
madeleine.zethraeus@vasteras.se

Telefon: 021-398843

Dany Olmedo, fritidsledare,
dany.olmedo@vasteras.se

Mats Magnusson, fritidsledare
mats.johan.magnusson@vasteras.se